0 0.00Eur

Ascorbyl Glucoside - kas tas ir?

 

 

 

 

 

Kā zināms, ikviens skaistumkopšanas līdzeklis sastāv no daudz un dažādām sastāvdaļām. Parasti tās tiek atspoguļotas uz iepakojuma ļoti sīkā drukā un bieži pat netiek iztulkotas latviešu valodā. Cilvēkiem, kas nav saistīti ar ķīmiju vai medicīnu šo sastāvdaļu nosaukumi var būt pilnīgi nesaprotami.
Esam nolēmuši ik pa laikam papētīt kādu no produktu sastāvdaļām un pēc iespējas vienkāršākā valodā izskaidrot, kas tas ir, un, ko tas dod mūsu ādai, matiem, ķermenim.

 

 

 

Ascorbyl Glucoside – askorbilglikozīds

 

 

Askorbilglikozīds ir stabila C vitamīna forma kopā ar glikozi. Tas ir viens no labākajiem un daudzsološākajiem C vitamīna atvasinājumiem, kam ir līdzīgas priekšrocības kā tīram C vitamīnam. Laboratoriskajos pētījumos ir pierādīts, ka askorbilglikozīds var iekļūt ādā, kas ir ļoti svarīgi, lai šī pretnovecošanās sastāvdaļa varētu veikt savu darbu. Askorbilglikozīds darbojas kā antioksidants un ļoti labi strādā kopā ar citām papildinošām un antioksidantu sastāvdaļām, lai saglabātu galvenās vielas, kas ir nepieciešamas, lai ādai izskatītos gludāka, gaišāka un jaunāka.

Tīrā veidā C vitamīns ir ūdenī nestabils. Askorbilglikozīds ir ūdenī šķīstošs C vitamīna atvasinājums. Tas ir daudz stabilāks ūdenī. Lielāka saderība ar ūdeni ļauj iegūt ļoti patīkamu seruma struktūru. Pateicoties tā augstajai stabilitātei un ērtajai lietošanai tas tiek uzskatīts par C vitamīna atvasinājumu zelta standartu.

Askorbilglikozīds palīdz stimulēt kolagēna sintēzi, lai atjaunotu ādas sākotnējo mirdzumu un paspilgtinātu ādas toni. Ir pierādīts, ka askorbilglikozīds var panākt īpašus ādas izgaismošanas ieguvumus.

Askorbilglikozīds iedarbojas arī uz ādas pigmentāciju. Tas kavē pigmenta melanīna veidošanos, kā arī samazina jau izveidojušos pigmentāciju. Pigmentācijas plankumi kļūst gaišāki, un ādas tonis – vienmērīgāks un mirdzošāks.

Tātad, kā varam secināt, ja vēlamies gludāku un mirdzošāku ādu un bez pigmentācijas plankumiem, meklējam skaistumkopšanas produktus, kuru sastāvā ir Ascorbyl Glucoside (askorbilglikozīds).

 

Mūsu lapā var pievērst uzmanību šiem produktiem:

Soaddicted FACEADDICT MULTI-ZONAL NON-INJECTABLE FILLER
Sesderma AGLICOLIC LIPOSOMAL SERUM
Sesderma AGLICOLIC CLASSIC NOURISHING CREAM
Sesderma AGLICOLIC CLASSIC MOISTURISING CREAM SPF15
Sesderma ATPSES CREAM
FillMED C-LIGHT SERUM

 

Seko aktualitātēm arī sociālajos tīklos

Lādējas